Profil

Et af mine første møder med hundeverdenen var som ganske lille udenfor et supermarked, hvor der stod en rottweiler bundet.

Mens min mor havde travlt med at få bugseret den fyldte indkøbsvogn ud, skulle jeg da lige over og hilse på den store hund. Siden den dag har jeg hilst og snakket med rigtig mange hunde og kan slet ikke få nok af de firbenede.

Min store drøm har altid været at finde en beskæftigelse, hvor jeg dagligt har med hunde at gøre, så da muligheden bød sig for at overtage Hallendrup Hundepension i sensommeren 2009, var det en drøm, der gik i opfyldelse.

I dag har vi selv en Labrador Retriever, der hedder Vaks, og en Vizsla ved navn Vila, samt en Yorkshire terrier, King og Schnauzer bla. der hedder Scott, som dagligt nyder samværet med alle pensionsgæsterne samt at gå til hundetræning med os.

Hundetræning

I oktober måned 2011 blev jeg færdig som instruktør hos DCH (Danmarks Civile Hundeførerforening). Jeg har siden starten af 2010 haft mine egne hold med Basistræning hos DCH-Grenaa.

I det daglige passer jeg selv hundepensionen. Min kæreste og hans datter, træder til i weekender og ferieperioder, hvor der er travlt i pensionen. Dertil har vi løbende praktikanter både fra folkeskolerne og jobcentrene.

Vi håber på mange gode og oplevelsesrige timer sammen med jeres hunde.