UniQ produkter til din hund

Kontakt Hallendrup Hundepension for et uforpligtende tilbud på vores produkter. Du kan også læse mere om de forskellige produkter på denne side: www.uniq.dk

OBS!
Vi har altid Uniq Basic 12 kg, Uniq Active glutenfri 12 kg og Uniq Light 12 kg på lager. Resten af produkterne kan bestilles hjem

START
Med UniQ START giver du din hund et fundament for et langt og sundt liv. START er et hvalpe- og unghunde foder, nøje afbalanceret så din hund får de bedste betingelser for dens vækst og knogle udvikling.

Læs mere her »

BASIC
Premium hundemad der er udviklet specielt til voksne hunde. BASIC er et fuldfoder, det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold.

Læs mere her »

ACTIVE Glutenfri

Et glutenfrit produkt til den voksne hund som har brug for lidt ekstra . Det indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, som din hund har brug for.

Læs mere her »

LIGHT
LIGHT er et fuldfoder. Det betyder, at alle de nødvendige næringsstoffer, som den ældre hund har brug for, er tilpasset foderets energi indhold.

Læs mere her »

POWER
Med UniQ POWER hundemad som brændstof har din hund de bedste betingelser for at yde det optimale. Træning op til prøver, jagt, konkurrencer, lange cykelture, etc.

Læs mere her »

HIGH POWER
Et højenergifoder skal opfylde forskellige behov, det skal være let fordøjeligt, næring- og
energigivende samt ikke mindst velsmagende.

Læs mere her »

Find flere produkter her

All produkter kan bestilles hjem.