Vores dagligdag

Vi har tilrettelagt vores dagligdag således, at vi har mest mulig tid sammen med jeres hund.

I vores verden er alle hunde individuelle, og de har hver for sig nogle unikke behov. Nogle vil gerne løbe efter en bold, andre vil gerne snuse, og nogle vil gerne have, at vi sætter os på hug og bare snakker. Gennem vores daglige rutiner finder vi stunder, hvor vi kan tilfredsstille netop jeres hunds behov.

07:00 09:00 Hundene luftes, boksene rengøres, hundene fodres
09:00 10:00 Nye gæster kommer og andre tager hjem
10:00 14:00 Der slappes af
14:00 16:00 Vandskåle bliver fyldt, hundene luftes og aktiveres
16:00 18:00 Nye gæster kommer og andre tager hjem. Hundene fodres
18:00 20:00 Der slappes af
21:00 Godnatbid
Hundeferie

Din hund forventer

Skal I på hotel eller ferie, skal jeres hund også på ferie. Derfor serverer vi kun gourmet-hundemad for jeres hund. Vi fodrer med tørkost fra UniQ, som vi også forhandler. Se yderligere information om fodret under menupunktet UniQ. I er også velkommen til at medbringe eget foder, hvis jeres hund ikke tåler foderskifte (Der gives ikke nedslag i prisen ved dette). Er jeres hund på dyrlægeordineret medicin, sørger vi selvfølgelig også for dette efter jeres anvisninger.

Boksen, hvor jeres hund skal holde ferie, bliver rengjort minimum 1 gang dagligt med rengøringsmidler, der er specielt udviklet til dyr. Den udendørs boks, som jeres hund har adgang til i alle dagtimerne bliver rengjort i forbindelse med luftningen 2 gange om dagen. Ca. 1 gang om måneden bliver hele pensionen højtryksrenset både inden- og udendørs.

Der er gulvvarme i hele pensionen og lufttemperaturen holdes konstant mellem 15 og 20 grader.

Ved ankomst er boksen gjort klar med rene skåle og kurv med tæpper. Det er en god idé at medbringe en t-shirt eller noget andet, der dufter godt af jer, for at få hunden til at føle sig tryg.

For at der skal være en hjemlig stemning i pensionen, spiller radioen på lav lyd hele døgnet rundt.